دومین نمایشگاه بین المللی تخصصی تجهیزات، دستگاه ها و اکسسوری آشپزخانه صنعتی، رستوران و کترینگ ایران- تبریز (6 الی 9 آبان ماه ۱۴۰۴)

دومین نمایشگاه بین المللی تخصصی تجهیزات، دستگاه ها و اکسسوری آشپزخانه صنعتی، رستوران و کترینگ ایران- تبریز (6 الی 9 آبان ماه ۱۴۰۴)

اهداف نمایشگاه:

  •     ارتقای استانداردهای سلامت غذایی از طریق معرفی تجهیزات مدرن
  •     نمایش آخرین فناوری‌های آشپزخانه‌های صنعتی و کترینگ
  •     ایجاد بستری مدرن برای تجارت و تبادل دانش بین فعالان صنعت کترینگ
  •     معرفی نوآوری‌ها در تجهیزات رستوران‌داری
  •    رستوران ها توسعه بازارهای داخلی و بین‌المللی محصولات مرتبط

 

محصولات و خدمات ارائه شده:

  • تجهیزات اصلی
    •     دستگاه‌های آماده‌سازی و پخت غذا صنعتی
    •     سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی تخصصی
    •     تجهیزات تهویه مطبوع آشپزخانه‌های صنعتی

 

  • لوازم تخصصی
    •     تجهیزات فست‌فود و کافی‌شاپ
    •     اکسسوری و ظروف آشپزخانه صنعتی
    •     سیستم‌های انبارداری و نگهداری مواد غذایی

 

  • فناوری‌های نوین
    •   مواد غذایی  تجهیزات بسته‌بندی هوشمند
    •     راهکارهای نرم‌افزاری مدیریت رستوران
    •     دستگاه‌های شستشوی صنعتی پیشرفته

 

چرا باید در این نمایشگاه شرکت کرد؟

  • دسترسی به مدرن‌ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی
  • امکان عقد قراردادهای تجاری مستقیم
  • آشنایی با استانداردهای بهداشتی و سلامت محور

 

 تاریخ برگزاری (شمسی): 6 الی 9 آبان ماه ۱۴۰۴

                         

مکان: محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تبریز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *